Med vårt halsband IN MIND skapar du ditt alldeles egna och unika smycke – smycket som blir dina intentioner!

Fyll det med små kraftfulla stenar, antingen med några av samma sort eller välj olika, beroende på vad du önskar uppnå för syfte med stenens/stenarnas kraft. Förstärk med en bokstav eller flera. Eller skriv ner ett hemligt meddelande, fyllt med kärlek och annat du önskar personen, rulla/vik ihop och lägg i. Andra som skapat sitt egna IN MIND har också använt eterisk olja, heligt vatten, jord från en speciell plats, luft från en kraftplats, solljus, månljus, en liten hårlock mm. Eller komplettera med våra små silverfigurer i form av hjärta, Buddha mm som passar fint i IN MIND. Efter att du skapat ditt specifika innehåll så försluter vi flaskan för gott, den proceduren tar ca 24 timmar – därefter är halsbandet klart för överlämning och användning. Halsbandet passar alla; gammal som ung, mor som far och tjej, kille och hen – kort sagt alla och inte minst dig själv!

Oavsett vad du har ”in mind” så lovar vi att det blir ett fantastiskt och verkningsfullt halsband. Och en helt fantastisk gåva att både ge och få!
IN MIND finns i silver, förgyllt silver och black silver, pris från 665;-.

IN MIND

Missa inte TV4’s program Vardagspuls idag, onsdagen den 8 april.

I programmet berättar Thomas Di Leva hur du med meditationens hjälp kan öka ditt välbefinnande i livet.

Tack Vardagspuls och Thomas för att ni kom och filmade i våra själ- och rofyllda lokaler <3!

Obs programmet sänds lite tidigare än normalt, mellan 16.20 och 17.15.

Meditation vardags

 

 

Idag på internationella barndagen påminner om vårt fina halsband som vi säljer till förmån för olika organisationer som främjar alla barns hälsa och utveckling.

Amulettens text är en dikt av Guru Arjan Devi Ji som handlar om en moders kärleksfulla budskap till sitt barn att aldrig glömma Gud. Modern står som symbol för oss alla som vill jordens barn det bästa och påminnelsen om Gud är påminnelsen att aldrig glömma att man är älskad. Månstenen står för en gåva till någon man älskar och beskyddar, dess milda vibration är den feminina energin till oss alla, oavsett kön.

Halsbandet är tillverkat i sterling silver med en amulett och en månsten. Priset är 895 kr varav 100 kr går till välgörenhet.

Oh my child, this is your mothers blessing. May you never forget God, even for a moment. Worshipping forever the Lord of the Universe”

mothers blessing 1

Välkommen till vår butik Själs Kärlek på Köpmangatan 4 i Gamla Stan!

Skylt-Själs-Kärlek-2

Energierna i denna vackra lokal är magisk och fridfullheten och närvaron så påtaglig att ingen besökare lämnas oberörd.
Hit välkomnar vi dig att upptäcka och uppleva våra vackra smycken och vår kollektion vita kläder. Köpmangatan 4 är också vår mötesplats för olika arrangemang och aktiviteter.