Smycken- Smycken -

Den du älskar.

Vårt duo-halsband DEN DU ÄSLKAR består av två halsband. Det, liksom våra övriga ”duo-halsband”, har skapats för att förstärka bandet mellan de två personer som bär dem.

DEN DU ÄLSKAR har två hängen som hänger tillsammans; en amulett med en inskription och en ovanpåliggande vinge. Den ena amuletten har inskriptionen ”älskad och underbar” och den andra har inskriptionen ”kärleken är störst av allt”.

När jag tillverkade halsbandet hade jag min dotter i åtanke, jag ville att vi båda skulle bära någonting gemensamt, någonting som visar vårt starka band. En osynlig länk som förenar oss, oavsett avstånd. Någonting som visar att jag önskar henne ut i världen för att prova sina egna vingar, att hon kan och är kapabel och alltid oavsett livsval är oändligt älskad och helt underbar! Och med vetskapen att jag alltid finns där, oavsett vad som händer och oavsett eventuella avstånd som skiljer oss åt. För att kärleken är störst av allt!

Detta är min personliga användning av DEN DU ÄLSKAR, dock finns inga begränsningar alls mellan vilka två kärlekens länk kan befästas. T ex den mellan far och son, bror och syster, kvinna och man. Eller den mellan man och man, kvinna och kvinna, farmor och barnbarn. Kort sagt, länken mellan två älskande människor som vill visa, befästa och förstärka sin kärleksrelation. För att kärleken är störst av allt!

DEN DU ÄLSKAR finns, liksom en mängd andra kärleksfulla smycken, i vår butik på Köpmangatan 4 i Gamla Stan, Stockholm.

Varmt välkommen!

Den du älskar