Alla Hjärtans Dag närmar sig med allt vad den symboliskt står för. Att våga öppna sitt hjärta och att verkligen visa sin kärlek borde vi ju egentligen inte ha en specifik dag på året för att påminna oss om. Det borde istället vara det viktigaste i livet varje dag, kan man tycka. För tänk så bra vi alla skulle må av att få känna oss sedda, uppskattade och älskade. Varje dag på året. För exakt dem vi är, med fel och brister, i med som i motgång.

Dessutom finns det en person, den allra viktigaste i våra liv, som vi lite till mans är ganska dåliga på att ge kärlek och uppskattning. Den personen brukar oftast utsättas för vårt mest kritiska granskande och just den personen ställer vi de allra högsta kraven på. Dag ut och dag in. I med som i motgång.

När visade du den personen din uppskattning och kärlek senast? När talade du om för henne/honom att du är perfekt precis som du är? Med fel och brister, i med som i motgång.

Kärleken till sig själv, till andra och till livet i sig är centrala i de budskap Själs Kärlek vill förmedla. Helst skulle vi vilja ge den gåvan till alla i hela världen, förmågan att älska sig själv! Med alla fel och brister, i med som i motgång. För när vi kan älska oss själva precis sådana vi är öppnar vi upp vår förmåga att älska vår nästa. Med fel och brister och i med som i motgång.
Ja, jag vet, det är lite mycket ”tjat” om fel, brister och motgångar. Dock tänker jag, att det just är det som lite grand försvårar utgångsläget för oss. Att vi har så bestämda uppfattningar om vad som är fel och brister och motgångar. Och att vi ständigt fokuserar på allt vi tror att vi inte har. Om vi kunde sluta att ”tjata” om fel, brister och motgångar och istället inse att det vackra i livet ligger i det imperfekta och att de motgångar vi upplever är gåvor vi får för att växa, då tror jag att vi alla skulle uppleva en kärleksfullare tillvaro.

Alla Hjärtans dag och Kärleken till ära har vi valt ut vårt halsband Lalita med en rosenkvarts. Det vill vi gärna skänka till någon av er.

Rosenkvartsen har en speciell anknytning till hjärtat och kärleken. Den sägs skapa tilltro till den sanna livskraften – kärleken. Den uppmuntrar förmågan att ge sig själv tid av kärleken och skönheten som finns runtom i det dagliga livet.

Vad är villkorslös kärlek för dig? Och vad är vackert och fint i ditt liv? Maila ditt svar till oss på karlek@sjalskarlek.se. Och för att vår gåva av halsbandet Lalita skall gå rätt och riktigt till så ber vi dig också svara på en fråga, vilken lyder: Vilken fågel representerar vår smyckesfamilj KÄRLEK? Vill du, får du också gärna gilla och dela detta inlägg <3.

Här på vår hemsida kan du läsa mer om oss och våra smycken liksom bland annat vilka fåglar som symboliserar våra smyckesfamiljer. På torsdag i nästa vecka meddelar vi vem mottagaren till detta vackra halsband fyllt av kärlekens vibrationer blir.

Vi önskar er alla en fin Alla Hjärtans Dag & all Kärlek i världen!

Lalita är sanskrit och betyder älskvärd, vacker och graciös kvinna.

Lalita Alla hjärtans