ansiktesjälsfränder

Förutom SJÄLS KÄRLEKs butik i Gamla Stan i Stockholm representeras SJÄLS KÄRLEKs smycken av våra Själsfränder runtom i landet.

Inom kort kommer vi här att berätta mer om dem, liksom deras kontaktuppgifter.

Skulle du också vilja bli en av våra Själsfränder? Har du ett brinnande intresse för Kärlek och Glädje och känner att du skulle vilja förmedla det vidare med hjälp av våra smycken? I så fall är du varmt välkommen att kontakta oss på sjalsfrande@sjalskarlek.se.

ansikte

tillit

Tillit är ett ord som när du säger eller läser det baklänges betyder – exakt samma….
Tillit kan vara ett svårt ord. Många gånger kan det vara en brist på grund av mindre bra saker vi utsatts för och som därför har präglat oss.

För mig betyder Tillit insikten om att allt är som det skall vara och att jag kan förlita mig till det. Jag kommer ingenstans ifrån, jag är inte på väg någonstans och jag behöver inte bli någon annan än den jag är.

Tillit är inte passivitet. Det handlar inte om att acceptera mindre bra saker. Tvärtom så kan Tillit vara nödvändigt om inte ibland också livsnödvändigt för att vi skall lita på vår egen förmåga att fatta rätt beslut. Att ha tilliten till att vi vet vad som är rätt och fel och att ha tilliten att agera utifrån det som känns bäst utifrån hjärtat.

Det kanske allra viktigaste ordet av alla är ordet Tillit.

Ta det med dig, ta det till ditt hjärta. Och känn att du har tilliten till dig själv.

Att du är älskad och att du är fin, att du har förmågan att ta hand om dig och älskar dig själv – precis som du är. Känn att du har tilliten att lyssna på dig själv och ingen annan. Om vad som är rätt och riktigt för dig.

tillit

smycke1